Openingstijden en Inloopspreekuur

Corona-update m.b.t. het inloopspreekuur

Tijdens de lockdown vanaf 15 december 2020, veralt het weekelijkse inlooptspreekuur (tot nader order). Het is wel mogelijk om ons te bezoeken op afspraak. 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn tussen 9 en 17:30 op werkdagen telefonisch bereikbaar.   Kantoorbezoek -buiten het inloopspreekuur om- alleen op afspraak. 

Vanwege andere afspraken is uw advocaat niet doorlopend aanwezig of bereikbaar. Indien niet aanwezig, wordt u binnen 2 werkdagen teruggebeld. Ook kunt u reageren via e-mail (zie onze contactgevens of gebruik ons contactformulier) of indien nodig, een afspraak maken via ons secretariaat.  

Inloopspreekuur

U bent , ook zonder afspraak, elke donderdagavond tussen 17:30 en 19:30,* welkom op ons inloopspreekuur. U wordt dan de gelegenheid geboden om uw zaak voor te leggen en te bespreken met onze advocaat. Elk eerste contact is kostenloos. Wij informeren u daarin onder andere over een mogelijk vervolgtraject en proberen met u te komen tot een inschatting van de kosten die dit met zich meebrengt. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, is ook gesubsieerde rechtsbijstand mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij uw advocaat of bezoek: Wij kunnen dan adviseren op het terrein van de sociale zekerheid, dus sociaal zekerheidsrecht, uitkeringen (bijstand, participatiewet, WIA, Wajong etc), arbeidsrecht, huurrecht,, consumentenzaken, personen- en familierecht en strafrecht. 

http://www.rechtsbijstand.nl

* e.v.t. vakanties of feestdagen uitgezonderd.