Uw ervaren advocaat in Zwolle

Expertise, betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Dat zijn de sleutelwoorden die het succes bepalen van onze advocatenpraktijk in Zwolle.

Jarenlange kennis op de meest uiteenlopende gebieden in het juridische werkveld. Uw advocaat, mr. Erik Schriemer is gemotiveerd en geslepen om voor u het beste resultaat te bedingen. Afhankelijk van de onderhavige kwestie putten wij uit de uitgebreide kennis die binnen onze advocatenpraktijk in Zwolle aanwezig is.

De aanhouder wint: onze toewijding is het halve werk op weg naar het beste resultaat voor u. Uw advocaat is gecommitteerd om voor u het maximale uit het vuur te slepen. Een negen-tot-vijfmentaliteit kennen wij niet. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig hebt. Elke donderdagavond tussen 17:30 tot 19:30 bent u welkom zonder afspraak. Het eerste gesprek, waarin u uw zaak voorlegt en wij de mogelijkheden met u bespreken, is kostenloos. Een bezoek op een ander moment is ook mogelijk, maar dan wel op afspraak. 

Al onze medewerkers zijn erop gericht u ervan te overtuigen dat uw zaak bij ons in goede handen is. Een persoonlijke benadering is voor ons zeer belangrijk. Wij onderhouden nauw contact met onze cliënten en staan voortdurend voor u klaar wanneer u vragen hebt. De beste resultaten behalen wij juist dankzij de waardevolle samenwerking met onze cliënten.

Type your text here